EscoBar (Brno)

Jestli si na něco potrpíme, tak je to kvalita.
Chtěli jsme místo, kde se kompromis nenosí. Tak se zrodil EscoBar. Azyl všech příznivců chuti, požitků, zážitků a především přechodný domov více než stovky rumů z celého světa. Nejen, že si omáčky sami vaříme, ale společně s námi připraveným masem vše "zabalíme" do bulky z naší domácí pekárny. Konvenci jsme dali k ledu. A po dobře odvedeném kšeftu člověku vyhládne, a tak vás nakrmíme pořádnými burgery.
Nabídka restaurace pro Slavnosti 2025:
Předkrm:
Trhané maso z pomalu pečené vepřové plece, chřest obalený ve slanině uzené za studena, chřestová majonéza, jarní cibulka - v domácí bagetce
Merlot | 2024 | suché | výběr z hroznů | Vinařství Jan Plaček
Hlavní chody:
RESTCHŘEST burger - domácí máslová brioška, mleté hovězí vlastní výroby, restovaný chřest s uzeným bokem, stařená gouda, hořčicová majonéza, rukola, rajče
Antonínova Frankovka | 2024 | suché | moravské zemské | Vinařství Toporcer
TRHAČ burger - domácí máslová brioška, pomalu pečená vepřová plec s BBQ, chřestová majonéza, salát z červeného zelí, nakládaná červená cibule
Dědovo červené | 2024 | suché | moravské zemské | Vinařství RS Šustovi